[ home ]
 

 

Onze Bestemmingen

Mexico
Guatemala
Costa Rica
Ecuador + Galapagoseilanden
Peru
Australië

 


Mexico (16 juni - begin juli)

Op 16 juni stappen we het vliegtuig in om via Londen naar Mexico City te vliegen. Hier zullen we een paar dagen blijven, bijvoorbeeld om Teotihuacan te bezoeken en de stad te ontdekken. Vervolgens gaan we naar het oosten, via Oaxaca en San Christobal naar Yucatan. Op deze manier gaan we kennis maken met de cultuur van de oude Maya's. En met die van de relaxte reizigers!

[Lonely Planet over Mexico]
[CIA over Mexico]
[naar boven]

 

 

 


Guatemala (begin juli - half juli)

Highlights in Guatemala zijn onder andere het prachtige tempelcomplex Tikal, Antigua, Lake Atitlan en Chichicastenango. Deze gaan we dan ook zeker bezoeken! Na Guatemala reizen we naar Copan, naar verluid het mooiste tempelcomplex van de maya's. Dit ligt in Honduras. Na Copan gaan we dwars door Honduras en Nicaragua door naar Costa Rica.

[Lonely Planet over Guatemala]
[CIA over Guatemala]
[naar boven]

 

 

 


Costa Rica (half juli - eind juli)

Costa Rica belooft veel moois, wat wilds en wat rust. Mooie nevelwouden, de werkende vulkaan, de Arenal en lekker door de jungle slingeren en lopen. Het land is een aaneenschakeling van national parcs, dat belooft wat!

Vanuit San José vliegen we, via Miami, naar Quitto, Ecuador.

[Lonely Planet over Costa Rica]
[CIA over Costa Rica]
[naar boven]

 

 

 


Ecuador + Galapagoseilanden (bijna heel augustus)

We gaan beginnen! Raften, mountainbiken, jungle trekking, cavia eten, incacultuur opsnuiven en als klap op de vuurpijl: een weekje in de voetsporen van Darwin op de Galapagoseilanden!

[Lonely Planet over Ecuador]
[CIA over Ecuador]
[naar boven]

 

 

 


Peru (eind augustus - eind september)

Ook hier verwachten we een toptijd! Prachtige inca-tempels, midden in de jungle, over de Nazca-lijnen vliegen, chillen aan Lake Titicaca en de inca trail lopen!

We hopen hier tijd over te houden voor de zoutmeren, daar waar Peru, Bolivia en Chili samen komen. Daarna vliegen we vanaf La Paz naar Santiago de Chile, waar we een dagje hebben. Daarna gaan we helemaal down under!

[Lonely Planet over Peru]
[CIA over Peru]
[naar boven]

 

 

 


Australië (begin oktober - 16 november)

Na de lange vlucht kunnen we even "bijkomen" in Sydney. Vervolgens gaat onze tour naar Alice Springs (en uiteraard ook naar Uluru!), Brisbane, Cairns en Darwin. Wel heel kort samengevat, want we hebben hier zo'n anderhalve maand!

[Lonely Planet over Australië]
[CIA over Australië]
[naar boven]